Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av olika tjänster inom kontorsanpassning. Dessa inkluderar olika delmoment inom renovering och ombyggnad.

Följande kan vi hjälpa till med:

  • Rivning och ombyggnad
  • Renovering av kök
  • Renovering av övriga utrymmen
  • VVS
  • Elinstallationer

Vi kan omvandla en vanlig våning till ett kontor och offererar totalentreprenader till mindre tjänster.

Vi anpassar oss till kunden och är därför glada att arbeta både med stora såväl som mindre projekt. Arbetets omfattning är inte det viktigaste, utan det slutgiltiga resultatet.

Kontorsanpassning för små och stora lokaler

En kontorsanpassning kräver noggrannhet, flexibilitet och stor kunskap. Det finns stora lokaler som ger många och varierande möjligheter för ett framtida kontor.

Samtidigt är det ganska vanligt med mindre utrymmen där varje centimeter spelar roll och måste användas för att skapa ett välfungerande kontor. Oavsett hur lokalen ser ut krävs det en välbetänkt design, nytänk och inte minst det rätta teamet för att slutföra en lyckad kontorsanpassning i Stockholm.

Vi hjälper till med råd och tips

Att skapa ett bra kontor är inte lätt. Det är vi införstådda med. De flesta av våra kunder börjar sina samtal med oss genom att uttrycka sin osäkerhet om hur fastigheten faktiskt kan omvandlas till ett modernt och snyggt kontor. Vi är vana att börja varje projekt med en så kallad brainstorming. Vi kommer med tips och idéer om hur ditt kontor kommer att se ut efter utförd åtgärd och vad som kan göras för att få ett perfekt resultat.

Vi vet att du blir nöjd med vår insats.