Kontorsanpassning – en total omvandling

Vi är specialister inom kontorsanpassning Stockholm. Vad betyder begreppet kontorsanpassning? Det säger sig självt. I korthet kan man förklara processen som att omvandla befintliga utrymmen till fräscha, ergonomiska kontor.

Enligt vår uppfattning kan i princip varje fastighet förvandlas till ett kontor med den perfekta inomhusmiljön. Vi kan erbjuda allt från en total omvandling till små tjänster som piffar upp ett utrymme som saknar det lilla extra och är bara ett steg från att bli ett kontor att trivas i.

Med en flerårig erfarenhet i bygg -, och renoveringsbranschen kan vi idag visa en lång referenslista  – vårt bevis på att vi kan både kunskap och kompetens att leda och slutföra såväl stora som små projekt.

Vi garanterar hög kvalité

Vi garanterar hög kvalité och detta gör vi med en insikt, att alla kunder är olika. Vi strävar efter att ha 100 % nöjda klienter men vi vet även att både behov och önskemål skiljer sig projekt och människor emellan.

För att skapa ett perfekt resultat fungerar vi som länk mellan fastighetens utseende och möjligheter och kundernas egna preferenser. Ibland händer det att ett kontor inte kan uppfylla kundens önskemål. Det är vårt jobb att göra det bästa i den här situationen och kombinera dessa två grundläggande faktorer.

Just den här kompetensen garanterar en hög kvalité som vi är stolta över.

Begär en offert

Begär en offert från oss för att se att du väljer rätt partner. Innan vi kommer till den vill vi gärna att du berättar om ditt projekt. För att kunna göra rätt material-, och tidsberäkning gör vi även ett husbesök som inte behöver ta lång tid.

Först därefter kan vi slå oss ner och sätta samman en offert med alla delmoment för din kontorsanpassning.

Vi gillar utmaningar och tar oss gärna an just sådana. Ett exempel är att förvandla stora industrilokaler till moderna, mysiga och kreativa kontor för innovativa företag. Ytterligare en utmaning vore att förbättra eller renovera ett gammalt utrymme och bidra till dess nya glans.

Vad letar du efter? En total omvandling eller skräddarsydda, mindre tjänster? Vi kan hjälpa till med båda två.

Välkommen!