Vi kan hyresgästanpassning!

Om du äger en eller flera fastigheter och behöver attrahera nya hyresgäster, kan en hyresgästanpassning vara nödvändig. Du har precis fått veta att en hyresgäst är på väg ut medan en ny hyresgäst vill flytta in. Eller så vill en av dina nuvarande hyresgäster utveckla sina lokaler.

Livet som fastighetsägare är dynamiskt, spännande och framförallt i ständig förändring. Beroende på var dina lokaler finns kan du snabbt behöva anpassa dig till nya trender och förutsättningar. Hyresgästerna växlar och det enda du kan vara säker på är att lokalbehoven växlar med dem.

Då kan det vara tryggt att ha en erfaren, lyhörd och pålitlig samarbetspartner vid sin sida. Vi på KvalitetsBygg har gedigen branschkunskap, kunniga medarbetare och brett kontaktnät. Det gör att vi kan omvandla och anpassa alla typer av lokaler till dina hyresgästers önskemål och behov. På så sätt kan du vara en konkurrenskraftig och eftertraktad hyresvärd som aldrig står utan attraktiva hyresgäster.

Hyresgästanpassning – en framgångsfaktor

Ett kontor ska bli en restaurang, en klädbutik ska bli frisersalong och en matvaruaffär ska bli kontor. Alla hyresgästanpassningar är unika och ställer särskilda krav beroende på vad som behöver göras och vem som ska flytta in. Men en sak är säker – att kunna anpassa lokalerna till hyresgästernas behov på ett smidigt sätt – är en viktig framgångsfaktor och styrka som fastighetsägare.

Alla hyresgäster uppskattar att bli sedda och lyssnade på och har många gånger en tydlig bild och vision av hur lokalen ska se ut. Beroende på vilken typ av verksamhet som ska bedrivas i lokalerna kan det också finnas specifika kvalitetskrav som måste uppfyllas.

Vi har den bredd av kompetens och skicklighet som krävs för att klara av alla typer av hyresgästanpassningar. Det innebär att vi löser även komplexa uppdrag och vi erbjuder alltifrån markarbeten, ombyggnation, VVS, elektronik, kakel- och klinkersättning, målning och inredning.

Vi är med dig på hela Resan

En hyresgästanpassning handlar inte bara om att tänka på det nuvarande lokalbehovet. Det handlar också om att tänka framåt så att lokalen kan fortsätta att utvecklas och anpassas. Vi är därför noga med att tänka på både funktion,  design och framtid under hela arbetet. Det finns nämligen två kunder som ska vara nöjda i varje projekt – du som fastighetsägare och din blivande hyresgäst.

Vi på KvalitetsBygg är måna om att du ska uppskatta vårt arbete och att vi får förtroendet att hjälpa dig med även framtida hyresgästanpassningar. Denna inställning tar vi med oss i varje projekt och vi har möjlighet att driva hela anpassningsprocessen från början till slut, beroende på dina önskemål. En del fastighetsägare vill ha ett nära samarbete under hela denna hyresgästanpassning, medan andra är mer fokuserade på slutresultatet.

Oavsett vilket arbetssätt som du föredrar så kan du känna dig trygg med oss under hela resans gång.